Λίγα Λόγια για τις Δράσεις μας.

Το πρόγραμμα αφορά στους μαθητές της Α ΕΠΑΛ , όμως εμπλέκει,ως υποστηρικτές των μαθητών της Α τάξης, όλο τον σύλλογο διδασκόντων και αρκετούς μαθητές Β, Γ τάξεων μέσα από σχετικές με τη δράση εργαστηριακές ασκήσεις τεχνικών μαθημάτων και κυρίως μέσω των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και άλλων δράσεων εξωστρέφειας του Σχολείου που διαπερνούν ολόκληρη τη σχολική κοινότητα. Πυρήνας των σχεδίων δράσης είναι τα μαθήματα προσανατολισμού της Α΄τάξης, κυρίως τα μαθήματα ΕΕΤ και ΖΖΔ.

Μια Νέα Αρχή για τα ΕπαΛ – Σχέδια Δράσης

Τα «Σχέδια Δράσης Σχολείων» έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων επικοινωνίας των μαθητών και τη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών.

Υπεύθυνοι Δράσεων

Στα σχέδια δράσης του σχολείου μας συμμετέχουν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί
Καρακίτσιος Χρήστος

Καρακίτσιος Χρήστος

Συντονιστης Δράσεων

Υπεύθυνος για τον συντονισμό, επίβλεψη, ορθή και έγκαιρη υλοποίηση των υποδράσεων του Σχεδίου Δράσης. Σύνδεσμος με την Σχολική Επιτροπή και το NOESIS. Συντονιστής της δράσης Έξυπνοι κάδοι.

Σιακαβάρας Ιωάννης

Σιακαβάρας Ιωάννης

Υπευθυνος Επικοινωνίας

Συντονιστής της δράσης Ψηφιακές Τουριστικές Διαδρομές και υπεύθυνος της ιστοσελίδας του προγράμματος.

Αγγέλη Βασιλίκη

Αγγέλη Βασιλίκη

Συνεργάζόμενη Εκπαιδευτικός

Συντονίζει τους μαθητές της Α τάξης που είναι υπεύθυνοι για την συλλογή του υλικού για την δημιουργία τεχνήματος τουριστικών ενδιαφερόντων στο δήμο Μετεώρων.

Τσουρλή Ειρήνη

Τσουρλή Ειρήνη

Συνεργάζόμενη Εκπαιδευτικός

Καθοδηγεί και συντονίζει τις ομάδες εργασίας των μαθητών της Α τάξης που έχουν δημιουργηθεί για την υλοποίηση της δράσης.

Τελευταία Νέα

Η εξέλιξη των δράσεων του σχολείου μας.....

Εκπαιδευτική Επίσκεψη

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας και το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Μετεώρων πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, 21 μαθητές του τμήματος Α1 του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους κα Βασιλική Αγγέλη και κα Read more…

Έξυπνοι Κάδοι

Ομάδα μαθητών του σχολείου μας σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Kalambaka Library!! παρακολουθούν μαθήματα ρομποτικής με arduino. Στόχος είναι οι μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στη δράση που υλοποιεί το σχολείο μας με τίτλο Read more…

Επικοινωνία

ΕπαΛ Καλαμπάκας

Διεύθυνση

Στεφάνου Αθανασουλα, Περιοχή Αηλιάδες, 42200, Καλαμπάκα

Τηλ Επικοινωνίας

Αθανάσιος Φωλίνας

2432075196

e-mail: 1epal-kalamp(at)sch.gr
Δευτέρα- Παρασκευή, 8:00-14:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

[pirate_forms]